Loodgieter Centrale telefoonnummer

Contact Loodgieter Centrale

Loodgieter Centrale is een initiatief dat is opgestart door een aantal gerenommeerde loodgieterbedrijven. Meerdere experts hebben de krachten gebundeld in één dienst die 24 uur per dag bereikbaar is voor consument en particulier. U profiteert van deze samenwerking door goede bereikbaarheid, zowel per internet als telefonisch. Doordat wij onze krachten hebben gebundeld is Loodgieter Centrale in staat om u snel van dienst te zijn tegen een aantrekkelijk tarief. Wij zijn werkzaam in Utrecht, Flevoland, Zuid-Holland en Noord-Holland. Bovenstaand treft u de telefoonnummers aan waarop wij bereikbaar zijn.

Dienstenoverzicht

Één van de voordelen van Loodgieter Centrale is dat wij alleen samenwerken met allround vakmannen. Dit houdt in dat wij u met nagenoeg alle werkzaamheden in of rond uw woning of bedrijfspand van dienst kunnen zijn. Neem contact met ons op voor de installatie, reparatie of onderhoud van:

  • CV-ketel en verwarming
  • Sanitair voor in de toilet en badkamer
  • Lekkage
  • Problemen aan uw riolering als verstopping
  • Leidingwerk
  • Dakdekker werkzaamheden

Gunstige voorwaarden

Loodgieter Centrale werkt alleen samen met bedrijven die ervaren zijn en vakwerk leveren. Wij hanteren strenge selectiecriteria als het om deelname gaat. Dit doen wij niet alleen om onze goede naam hoog te houden, maar ook om u optimaal van dienst te kunnen zijn met een hoogstaande service. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en horen graag van u hoe wij u van dienst kunnen zijn. Voor alle loodgieterwerken bieden wij de beste oplossing!

Offerte aanvragen